OM OSS

Vi er et lite mikrobryggeri som holder til i idylliske Skudeneshavn helt på sørspissen av Karmøy utenfor Haugesund.

Det startet som en hobby hjemme i kjelleren av to kamerater, som var litt over gjennomsnittet interesserte i øl. Etter flere års brygging i kjelleren med testing og feiling ble det gitt bort et juleøl til noen kolleger. Dette ble så populært at snøballen begynte å rulle.

Bryggeriet startet så opp i 2014, men ølet kom ikke i salg før 2015. I starten ble det brygget på 200 liter og kun solgt ut fra bryggeriets egen butikk. Det viste seg raskt at etterspørselen ble større enn produksjonen, og vi måtte ta en avgjørelse om vi skulle drive videre på hobby eller satse fullt ut.

Slutten av 2016 etter 1 år i full drift ble det investert i nytt bryggeri og vi flyttet også for å få større og nyere lokaler for å imøtekomme interessen rundt ølet vårt.

Hvert år har vi klart å øke salget og vi har gått fra 10.000 liter i året til nærmere 50.000 liter i året og vokser fortsatt.

I dag leverer vi øl over hele landet, men med hovedfokus på Rogaland og nærområdet.

I 2018 satte vi i gang med brusproduksjon som en arv etter DaCapo Mineralvannfabrikk som holdt til i Skudeneshavn. De laget en appelsin leskedrikk med navn CAPO, som vi satte i produksjon igjen. Dette har senere blitt videreutviklet og vi har i dag flere typer brus under CAPO merket.